Унікальний ноутбук Dell отримає два екрани і абсолютно несподівану конструкцію

Ми вже бачили концепти ноутбуків, які оснащені двома екранами, причому другий розташовується на місці фізичної клавіатури. Досить згадати, наприклад, Asus Project Precog. Цей же виробник також спробував розмістити другий екран на місці тачпада, як у Asus ZenBook Pro 14.

Але ось компанія Dell запатентувала дійсно дуже цікавий ноутбук, оснащений двома екранами і конструкцією, яку нам раніше ніхто ще не уявляв. У патенті під назвою Handling Information System with Multiple Detachable Displays йдеться про те, що ноутбук може бути оснащений двома підключаються дисплеями, причому вони можуть складатися в єдину конструкцію не тільки в робочому стані, але і коли ноутбук необхідно транспортувати в інше місце.

У складеному стані обидва екрани будуть знаходитися по різні боки від основного блоку з начинкою і клавіатурою, при цьому логічно очікувати, що перші подібні пристрої будуть важче звичних ноутбуків такої ж діагоналі.

Обидва дисплея можна направити на користувача, також один дисплей можна розгорнути у напрямку до аудиторії, наприклад, в ході презентації. Вміст екранів можна дублювати або продовжувати робочий стіл, як при звичайному використанні двох дисплеїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.