Honor Router Pro 2 – роутер із чотирма ядрами за 1 400 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортимент Honor сьогодні поповнився не тільки смартфоном V20, але і роутером під назвою Router Pro2. Новинка побудована на SoC Lingyi 5651, в конфігурації якої числиться чотирьохядерний CPU частотою 1,4 ГГц. Більш того, розробники називають Router Pro2 першим в Китаї роутером з двома чіпами власного виробництва, тому що двохдіапазонний адаптер Wi-Fi тут теж власний, він називається Linghao 1151.

Конструкцією пристрою передбачено дві вбудовані антени і чотири підсилювача, Максимальна швидкість з’єднання досягає 1167 Мбіт/с. В порівнянні з моделлю попереднього покоління площа покриття збільшився на 30% і становить 120-180 м2 в залежності від особливостей будівлі.

Honor Router Pro 2 отримав 256 МБ оперативної пам’яті. На корпусі є клавіші включення і перезавантаження, чотири порти Gigabit Ethernet і один порт USB 3.0 для підключення зовнішнього накопичувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Управляти новинкою можна за допомогою програми Huawei Smart Home. У пристрої реалізована система захисту від DoS, є файрвол, підтримується шифрування за допомогою стандартів WPA-PSK і WPA2-PSK, а також технологія DMZ.

Honor Router Pro2 оцінений в еквівалент $50 (1 400 грн.). Новинка надійде в продаж в Китаї 28 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.