Стало відоме який буде дизайн нового складаного смартфона ZTE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі вже багато говорилося про складних смартфонах LG, Samsung і Huawei з гнучкими екранами, але такі готують і інші виробники. Наприклад, ZTE. Опубліковане в Мережі патентне зображення демонструє конструкцію пристрою.

Ця схема не дає приводу засумніватися – конструкція така ж, як у прототипу складного смартфона Samsung Galaxy F, продемонстрованого в минулому місяці. Тут теж один відносно невеликий дисплей на зовнішній стороні і другий великий екран – всередині. Зовнішній екран не буде безрамковий, сканер відбитків пальців винесено на тильну панель, основна камера здвоєна. Не виключено, що і фронтальна камера теж буде здвоєною. Гучномовців, судячи по картинці, теж два.

Друге зображення відноситься вже до іншого потенційного смартфону ZTE-двухекранному. Точніше, екран тут один, просто він огинає фронтальну панель пристрою і заповнює практично всю тильну – місце залишається лише для головної камери. Тут вже мова йде про безрамковий виконанні, при цьому на бічній грані екран має вирізи вгорі і внизу. Цікаво, наскільки матриця з такими вирізами і підвищеною зносостійкістю виявиться дорогою у виробництві?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.