Xiaomi Mi Band 4 отримає неймовірну особливість, яка вразить всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі власники нинішнього Xiaomi Mi Band 3, який ось уже як півроку доступний для покупки, підтвердять інформацію про те, як швидко він втрачає свій товарний вигляд. Виною всьому є пластикова пластина на лицьовій частині, яка захищає дисплей. Пластик вкрай швидко покривається подряпинами і потертостями. Більш того, якщо досить близько розглядати наручний гаджет на руці, то виглядати він буде вкрай дешево. Виною всьому є цей самий пластик.

Компанія-виробник зрозуміла свою помилку, тому вже в майбутню новинку під назвою Xiaomi Mi Band 4 буде використовувати повноцінне захисне скло від одного з місцевих китайських брендів. Воно зможе набагато краще протистояти фізичній дії, а поблизу виявиться цілком собі привабливим для очей. Більш того, це саме скло отримає олеофобним покриття для запобігання появи жирних слідів і відбитків пальців. За рахунок цього екран трекера завжди буде виглядати презентабельно.

Таким чином компанія-виробник вирішить одну з головних проблем, з якою незадоволені буквально всі власники нинішнього Xiaomi Mi Band 3. Повноцінне захисне скло, загартоване, змусить користувачів стрибати від захвату, адже за рахунок нього наручний гаджет в особі Xiaomi Mi Band 4 стане набагато привабливішим з естетичної точки зору, а також, крім того, він зможе залишатися в доброму стані протягом значно більшого часу. Втім, зате скло простіше розбити, тому майбутній трекер краще не упускати, тому як наслідки в такому випадку можуть бути дуже сумними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.