Xiaomi представила енергоефективний кондиціонер Mijia Smart Air Conditioner

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi останні кілька днів викладала по одному тизеру нового кондиціонера, і ось сьогодні нарешті пристрій представили офіційно. Новинка, по суті, є другим поколінням раніше випущеної моделі, а найголовніша відмінність її від попередниці-в підвищеній енергоефективності. Значення величини APF (Annual Performance Factor, розраховується як відношення отриманої теплової енергії до витраченої електричної) становить 4,75, що перевершує місцеве значення першого класу енергетичної ефективності — APF 4,5.

У Mijia Smart Air Conditioner використовується інверторний компресор, підвищення енергетичної ефективності вдалося досягти за рахунок оптимізації всіх складових: і двигуна, і вентиляторів, і друкованої плати, і, звичайно ж, компонентів-перетворювачів.

Mijia Smart Air Conditioner управляється за допомогою фірмового додатка Mijia. З його допомогою можна регулювати положення повітророзподільних заслінок, швидкість обдування і температуру з точністю до 0,1°, активувати функцію осушення. Можна навіть регулювати яскравість екрану. Також підтримується голосове керування пристроєм, як більш зручний засіб управління для дітей і літніх людей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Xiaomi відкрила прийом попередніх замовлень, реальні продажі новинки стартують 27 грудня. Перші два дні пристрій буде продаватися зі знижкою за $365 (10 000 грн.), а з 29 грудня вартість підвищиться, але зовсім незначно — приблизно на $10 (275 грн.). Для порівняння, аналогічні з енергоефективності прилади в Китаї продаються за $600 (16 500 грн.) і вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.