Microsoft запускає в продаж чотири нових ігрових консолі Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє авторитетний ресурс Thurrot з посиланням на свої джерела, в найближчі два роки цей виробник електроніки запустити в продаж відразу чотири нових ігрових консолі Xbox, причому серед них виявиться щонайменше одна портативна. Все завдяки тому, що приставка Xbox One стала самим справжнім хітом по всьому світу, в зв’язку з чим компанія Microsoft вирішила не чекати чогось, а діяти. За даними джерела, майбутні новинки володіють кодовими назвами Anaconda, Anthem, Lockhart і Maverick. Вони вийдуть на ринок в 2019 – 2020 роках, запропонувавши користувачам новітнє технічне оснащення за доступними цінами, а купити собі новинки зможуть покупці з США, Європи, України, Китаю і безлічі інших регіонів.

Одна з ігрових консолей Xbox, над якою в даний час активно працює Microsoft, виявиться портативною. Якщо це дійсно так, то це буде перший досвід американської корпорації в випустити приставки, яка зможе працювати без підключення до електричної мережі. Швидше за все, мова йде про прямого конкурента Nintendo Switch, тобто консолі, яку вдасться використовувати як вдома з телевізором, так і в дорозі куди-небудь.

Консолі Anaconda стане наступницею моделі Xbox One X, отримавши найпотужніше технічне оснащення на ринку. Новинка в особі Lockhart виявиться більш доступною за ціною, ставши якоюсь заміною Xbox One S. Приставка Maverick не отримає оптичний привід для дисків, тобто вона, найімовірніше, і виявиться портативною консолю від Microsoft, здатною запускати повноцінні відеоігри. Що ж стосується Anthem, то даній моделі приписують найслабше «залізо», а необхідно воно буде лише для того, щоб працювати з фірмовим сервісом стрімінга відеоігор, який американська корпорація ось-ось запустить в продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.