Xiaomi Mi Band 4 на голову вище конкурентів в плані можливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку спортивних браслетів вкрай багато різних моделей, та тільки ось у кожній з них є якісь недоліки. Винятком із правил стане новинка під назвою Xiaomi Mi Band 4, до появи якої залишилося півроку, тому, як її дебют відбудеться в Китаї вже в травні-червні 2019 року. Як вдалося з’ясувати, цей наручний гаджет на голову вище всіх конкурентів в цій ціновій категорії та плані можливостей.

Справа в тому, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 виявиться кращим на ринку по співвідношенню ціна/якість. Він запропонує користувачам передове технічне оснащення, а через доступну вартість всі бажаючі зможуть ним користуватися. Однією з головних особливостей цього трекера виявиться кольоровий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління і великим дозволом, щоб пікселів не було видно. Він зможе похвалитися вкрай високим запасом яскравості для більш кращої читаності на сонці.

Крім цієї особливості, Xiaomi Mi Band 4 нарешті запропонує оновлений дизайн, тобто від системи капсули всередині силіконового ремінця можуть відмовитися на користь іншою більш сучасної. Дисплей виявиться захищений не пластиковою пластиною, а повноцінним захисним склом. Сам ремінець отримає перфорацію за рахунок якої він буде краще триматися на руці і не бовтатися під час інтенсивних занять спортом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок барометричного альтиметра власники новинки отримають можливість вимірювати в автоматичному режимі набрану висоту, а це дуже корисно для тих, хто стежить за своїм здоров’ям, тому як навіть підрахунок спалених калорій стає більш точним. Крім усього іншого, чіп NFC в міжнародній моделі Xiaomi Mi Band 4 зможе працювати з платіжною системою Google Pay, але лише з гаджетами на базі операційної системи Android. Тобто українські покупці зможуть оплачувати покупки просто піднісши браслет до терміналу.

На тильній частині корпусу браслета буде знаходитися магнітна зарядка, яка дозволить максимально зручно і просто заряджати спортивний браслет. В просунутій версії Xiaomi Mi Band 4 знайдеться місце для модуля GPS для відстеження місця розташування, наприклад, під час тренувань на відкритій місцевості. Всі ці особливості в сукупності при ціні нижче $40 (1 108 грн.) ставлять новинку на голову вище всіх інших конкурентів в плані можливостей. Залишилося тільки дочекатися анонсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.