Huawei вийде на ринок телевізорів із торговою маркою «Window»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Може бути, Window — це не саме витончене і елегантне для позначення серії телевізорів, але якщо Huawei всерйоз візьметься за цей ринок і запропонує свої моделі по конкурентній ціні, то ніхто і не стане замислюватися про сенс назви.

Щоправда, поки що це тільки чутки, але вони мають під собою підставу: Huawei зареєструвала в Китаї торгову марку «Huawei AI Window», в описі до якої значаться РК-панелі і телевізори Smart TV. До цього вже ходили чутки про те, що компанія займеться випуском ТБ під торговою маркою Honor, ну а зараз можна припустити, що будуть і ТБ під маркою Huawei — дорожче, ніж Honor, і насиченим в плані функцій і можливостей.

Судячи по торговій марці, телевізори Huawei запропонують функції штучного інтелекту — майже напевно можна говорити про розумний голосовому помічнику, який міг би не тільки управляти самим ТБ замість пульта дистанційного керування, але і виконувати функції «смартфона» голосового помічника: шукати інформацію в Мережі, відповідати на запити прогнозу погоди і т. д. Huawei вже працює над «глобальним» голосовим помічникам, який буде доступна іншим компаніям в якості альтернативи Google Assistant і Amazon Alexa. Можливо, він міг би знайти застосування і в ТВ Huawei і Honor.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.