Про Xbox Scarlett з’являються перші чутки і припущення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про ігрову приставку Sony Play Station 5 говорять досить часто. Зокрема, майже всі чутки сходяться на тому, що в основі цього рішення буде лежати процесор AMD покоління Zen 2 і графічне ядро Navi. Найімовірніше, як і в поточних консолях, це буде замовний гібридний процесор, а не окремі компоненти.

А ось про наступну приставку Microsoft всі нібито забули. Тим часом, вона явно повинна вийти приблизно в один час з новинкою Sony. Принаймні, розриву в термінах виходу в пару років чекати навряд чи варто.

Якщо вірити новим даним, консоль з кодовим ім’ям Xbox Scarlett вийде у 2020 році. Нагадаємо, велика частина чуток вказує, що продажі PS5 стартують у цьому ж році. Xbox Scarlett також буде заснована на рішенні AMD, що включає CPU покоління Zen 2 і якийсь GPU AMD наступного покоління. І це явно буде Navi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Консоль проектується таким чином, щоб забезпечувати 60 к/с при роздільній здатності 4K. Крім того, нібито у нової приставки буде і зворотна сумісність з поточним поколінням, що не може не радувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.