У 2019 році Intel випустить п’ять нових моделей мікро-ПК Compute Module

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надмініатюрні ПК Intel Compute Card навряд чи можна назвати популярними серед звичайних споживачів, але вони цілком підходять для виконання бізнес-завдань. Наприклад, такі можна використовувати в цифрових вивісках і табло, інформаційних кіосках і банкоматах. Ну а раз пристрій добре справляється зі своїми бізнес-завданнями, в інтересах Intel запропонувати якомога більше таких рішень. І в наступному році покупців чекає справжнє розмаїття.

Правда, чекає не відразу: згідно опублікованій в мережі дорожній карті, нові моделі з’являться тільки в четвертому кварталі 2019 року. Зате їх буде відразу п’ять. Всі вони запропонують інтегровані адаптери Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 5.

Базових моделей — дві. Обидві мають по 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, ну а відмінність – в процесорах. В одній моделі буде CPU Celeron 4305U, в іншій — Pentium 5405U.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Три інші моделі стоять на щабель вище, так як вони оснащуються CPU Intel Core восьмого покоління — Core i3-8145U, Core i5-8265U і i7-8365U, причому в останньому випадку підтримується апаратне шифрування і технологія vPro.

Згідно дорожньої карти, ці моделі Compute Module мають протриматися на конвеєрі практично до кінця 2021 року, а наступників у них не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.