China Mobile презентувала смарт-екран на новій плаформі з модемом 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки виробники смартфонів тільки готують свої моделі з підтримкою стільникових мереж п’ятого покоління (Xiaomi, правда, не в рахунок), китайський оператор зв’язку China Mobile вже представив пристрій, який дасть фору будь-якому флагману. Новинка називається “Forerunner One”, що можна вільно перевести як «першопроходець».

China Mobile характеризує новинку як «5G Smart Hub», а по суті це — розумний дисплей, такі присутні в портфоліо багатьох виробників. Але «першопроходець», звичайно, є самим передовим, адже він побудований на тільки-тільки анонсованої топової однокристальних платформі Qualcomm Snapdragon 855 і доповнено модемом 5G Snapdragon X50, за рахунок якого забезпечується завантаження даних зі швидкістю до 2 Гбіт/с.

У конфігурації пристрою також присутній великий сенсорний екран (джерело не уточнює ні розмір діагоналі, ні роздільну здатність), акумуляторна батарея ємністю 7600 мА·год і голосовий помічник на основі штучного інтелекту. Для установки карти SIM передбачений відповідний слот, є ще роз’єм USB-C, мережевий RJ-45 і стандартний 3,5 мм для підключення навушників. До Інтернету “першопрохідець” може підключатися і по Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що вартість і терміни початку продажів новинки поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.