Розробка Philips Lumify зробить із кожного смартфону апарат УЗД

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ультразвукове дослідження (УЗД) є поширеним і ефективним засобом визначення стану органів і діагностики захворювань. До його привабливих рис можна віднести неінвазивність, оперативність і дешевизну. Хоча зазвичай апарати для УЗД розраховані на стаціонарне використання, існують і портативні рішення, а останні досягнення мікроелектроніки зробили можливим випуск сканерів, що використовуються в парі з мобільним пристроєм, який виступає в якості монітора.

Компанія Philips представила на ринку мобільне рішення Lumify з можливістю телемедичних консультацій в онлайн-режимі. Датчик підключається до смартфону або планшету з ОС Android, дозволяючи лікарю швидко провести дослідження. Виробник відзначає, що пристрій формує «точні і якісні клінічні зображення, які можна передати для експертного аналізу і отримати дистанційну консультацію».

Philips Lumify робить УЗД доступніше, дозволяє проводити діагностику в будь-який час і в будь-якому місці без необхідності транспортувати пацієнта або апарат УЗД. Наявність різних датчиків дозволяє застосовувати Philips Lumify для ультразвукових досліджень серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, м’яких тканин і судин, органів черевної порожнини і т.п.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.