Nvidia оптимізувала драйвер для GeForce RTX 2080 Ti і теперь у новій Battlefield V при включеному RayTrace Reflections можна комфортно грати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пару тижнів тому вийшла гра Battlefield V — перший доступний проект із підтримкою трасування променів. І перші ж тести показали, що активація відповідного режиму просто катастрофічно знижує продуктивність.

Навіть старша карта GeForce RTX 2080 Ti в 4K при включенні максимальних налаштувань DXR RayTrace Reflections демонструє лише близько 30 к/с.

Однак проблема виявилася вирішуваною. Як і в багатьох подібних випадках, проблема опинилася в оптимізації. Драйвер GeForce Game Ready 417.22 WHQL, який вже доступний для скачування, в тому числі підвищує продуктивність в Battlefield V при активації DXR RayTrace Reflections. Представники Nvidia і DICE стверджують, що підвищує на величину до 50%. У дієвості нового драйвера можна переконатися завдяки офіційному відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, оновлення драйвера приурочено до оновлення самої гри, так як завтра стане доступно додаток Tides of War Chapter 1: Overture.

Незважаючи на оптимізацію, заповітні 60 к/с при максимальних налаштуваннях навіть GeForce RTX 2080 Ti зможе забезпечити лише із роздільною здатністю 2560 × 1440 пікселів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.