У світі стартували продажі ігрової консолі PlayStation Classic

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігрова приставка PlayStation Classic почала надходити в продаж з сьогоднішнього дня на міжнародному ринку. З 3 грудня консоль з’явиться на полицях магазинів в США і Європі.

Приставка PlayStation Classic доступна за ціною близько 100 доларів (2 900 гривень) у США і 100 євро (3 200 гривень) у Європі. В Україні на даний момент можна оформити попереднє замовлення за 3 800 гривень, поставки повинні початися найближчим часом.

PlayStation Classic являє собою сучасну версію оригінальної PlayStation, випущеної у 1994 році. Вона приблизно на 45% менше оригінальної PlayStation.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На приставку встановлено 20 класичних ігор, включаючи Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 і Wild Arms. В комплект PlayStation Classic входить кабель HDMI для підключення до зовнішніх дисплеїв, наприклад, до телевізора, кабель USB для підключення до USB-адаптера живлення, який купується окремо. У деяких підтримуваних іграх користувачі можуть грати в парах або один проти одного за допомогою двох контролерів, які теж йдуть в комплекті поставки консолі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.