Сучасна камера домашнього відеоспостереження Arlo Ultra може знімати у 4К

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Домашні системи спостереження із кожним роком стають все популярнішими. І поки багато недорогих моделей камер не підтримують навіть Full HD, камера Arlo Ultra обзавелася підтримкою 4K HDR.

Новинка поки відсутня на офіційному сайті, хоча прес-реліз там є. Але магазин Best Buy вже почав приймати попередні замовлення на пристрій. За одну камеру просять чималі для цього сегмента 400 доларів (11 400 гривень), комплект з двох коштує 600 доларів (близько 17 000 гривень), три камери обійдуться у 800 (22 700 гривень), а чотири — в 1000 доларів (28 400 гривень).

Як вже говорилося, основною особливістю камери є здатність знімати відео в 4K з HDR. Не факт, що це дуже потрібно камері спостереження, але додаткова раздільная здатність в певних ситуаціях може виявитися не зайвою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна відзначити також кут огляду в 180 градусів, два мікрофони, функцію нічного бачення і систему штучного інтелекту для визначення об’єктів. Для локального зберігання записів є можливість установки карт microSD. Для повноцінного використання камери потрібно придбати і підписку на сервіс Arlo Smart Premie, яка обійдеться в 120 доларів на рік, що дорівнює 3 400 гривень. Купити камеру можна буде на початку наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.