Apple анонсувала випуск нових AirPods у 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2018 рік добігає кінця, а нова модель бездротових навушників Apple AirPods поки так і не вийшла, незважаючи на недавні чутки. Звичайно, у компанії є ще майже цілий місяць, але, якщо вірити новим даними, новинка все-таки не вийде у цьому році.

Аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) стверджує, що оновлення варто чекати в першому кварталі 2019 року. Таким чином, Apple пропустить різдвяний сезон. Навряд чи компанія би втратила шанс продати пару зайвих мільйонів пристроїв без вагомих причин, так що, найімовірніше, ці причини існують.

Нова модель буде швидше оновленням, яке, в першу чергу, буде виділятися футляром із підтримкою бездротової зарядки, який Apple показувала ще минулої осені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується абсолютно нових AirPods, такі вийдуть на початку 2020 року, але поки що можна лише гадати, чим вони будуть відрізнятися від поточної моделі.

Також Куо заявив, що попит на AirPods в 2021 році зросте до більш ніж 100 млн пристроїв, тоді як у минулому році було продано «лише» 16 млн навушників. Зараз саме AirPods є найбільш продаваним аксесуаром Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.