На зображеннях з’явився таємний смартфон без ім’я від Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки активно приписують флагманському смартфону Xiaomi нового покоління – Mi 9 – потрійну камеру. Однак слідом за топовими моделями такі камери з’являться і в смартфонах дешевше – лінійки Redmi. На картинках нижче якраз представлена така.

Характеристики поки носять попередній характер, ніяких офіційних даних (і навіть натяків) на таку модель лінійки Redmi поки немає. Проте потрібно відзначити, що дизайн виконаний цілком в дусі поточних моделей серії, і товарна модель (наприклад, з лінійки Redmi 7) цілком може виглядати якщо не так, то дуже схоже.

Чутки приписують цієї загадкової (сподіваємося, ненадовго) моделі екран Magic Screen діагоналлю 6,1 дюйма з вбудованим сканером відбитків пальців, SoC Qualcomm Snapdragon 710, 4-6 ГБ оперативної і 64-128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, АКБ ємністю 4000 мА·год з підтримкою технології швидкого заряджання. До основної камери зараховані датчики роздільною здатністю 5, 8 і 22 Мп, дозвіл датчика фронтальної – 22 Мп. Йдеться також і про оптичної стабілізації, але вона навряд чи з’явиться в наступному поколінні моделей Redmi, а ось технології штучного інтелекту будуть займати все більше місця в камері, так і в роботі інших підсистем смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про терміни випуску такої моделі поки говорити передчасно, потрібно дочекатися початок наступного року, щоб зрозуміти, у якому ключі буде далі розвиватися серія Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.