Categories: Ґаджети

Круті ігри для Sony PlayStation 4 один місяць роздаватимуть безкоштовно

Share

У сучасному світі за все потрібно платити гроші, проте бувають і приємні винятки. Таке чекає всіх власників ігрової приставки Sony PlayStation 4 вже з 4 грудня 2018 року, оскільки вони зможуть отримати кілька крутих ігор абсолютно безкоштовно, тобто віддавати за них грошові кошти не доведеться. Більш того, не доведеться йти в магазин або на якісь хитрощі. Добірку ігр всі бажаючі зможуть отримати абсолютно безкоштовно.

Компанія Sony повідомила про те, які ігри для PlayStation 4, PlayStation 3 і PS Vita вона зробить безкоштовними в грудні в рамках підписки PS Plus. Не можна не помітити, що хоч за цю підписку і потрібно платити гроші, але при створенні нового облікового запису підключається безкоштовний 14-денний період, протягом якого вона діє без обмежень. Це означає, що всі власники трьох ігрових систем зможуть без грошових вкладень пройти відразу кілька дійсно цікавих відеоігор.

У грудні 2018 року власники Sony PlayStation 4 зможуть завантажити і повністю пройти хоррор SOMA від творців культової відеогри Amnesia: A Machine for Pigs. Також геймери зможуть насолодитися аркадним гоночним симулятором Onrush. Його особливість в тому, що гравцеві потрібно не просто прийти до фінішу найпершим, але ще і битися під час заїзду, що робить ігровий процес набагато цікавішим. Володарі PS3 зможуть безкоштовно завантажити космічний шутер Steredenn і візуальну новелу Steins Gate.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачам PS Vita також пощастило, тому що Sony в рамках грудневої добірки PS Plus вирішила безкоштовно роздати платформер Iconoclasts і симулятор інспектора міграційної служби під назвою Papers, Please. Всі ці відеоігри стануть доступні для безкоштовного завантаження всім бажаючим з 4 грудня, тобто вже зовсім скоро. Важливо лише мати підписку на преміальний сервіс, який, крім усього іншого, також дозволяє грати по мультиплееру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Перед тим як писати таку дурню, почитайте коментарі "задоволених" цими іграми користувачів. При умові, що підписка коштує 250 грн. на місяць.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Оновлювати Google Chrome стало небезпечно, і ось чому

    У мережі виявлено небезпечного трояна, який полює за банківськими даними користувачів. Він розповсюджується під виглядом…

    28.04.2024

    В мержі з’явилися якісні рендери Google Pixel 8a від надійного джерела

    Смартфон Google Pixel 8a буде представлений 14 травня. Але витоку про нього з'являються все частіше.…

    28.04.2024

    Перша у світі на Snapdragon G3x Gen 2. Представлена ​​портативна ігрова приставка Ayaneo Pocket S

    Компанія Ayaneo представила свою портативну ігрову приставку Pocket S – першу на ринку на основі…

    27.04.2024

    Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

    Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток…

    27.04.2024

    Youtube показуватиме рекламу під час паузи

    Пам'ятаєте, як кілька років тому YouTube прибрав всю рекламу, що нахабно врізалася під час відтворення…

    27.04.2024

    Комп’ютер не підключається до Wi-Fi. Прості способи вирішення проблеми

    Ми настільки звикли завжди і скрізь користуватися Wi-Fi, що сприймаємо його як щось зрозуміле. Проблеми…

    27.04.2024