Круті ігри для Sony PlayStation 4 один місяць роздаватимуть безкоштовно

У сучасному світі за все потрібно платити гроші, проте бувають і приємні винятки. Таке чекає всіх власників ігрової приставки Sony PlayStation 4 вже з 4 грудня 2018 року, оскільки вони зможуть отримати кілька крутих ігор абсолютно безкоштовно, тобто віддавати за них грошові кошти не доведеться. Більш того, не доведеться йти в магазин або на якісь хитрощі. Добірку ігр всі бажаючі зможуть отримати абсолютно безкоштовно.

Компанія Sony повідомила про те, які ігри для PlayStation 4, PlayStation 3 і PS Vita вона зробить безкоштовними в грудні в рамках підписки PS Plus. Не можна не помітити, що хоч за цю підписку і потрібно платити гроші, але при створенні нового облікового запису підключається безкоштовний 14-денний період, протягом якого вона діє без обмежень. Це означає, що всі власники трьох ігрових систем зможуть без грошових вкладень пройти відразу кілька дійсно цікавих відеоігор.

У грудні 2018 року власники Sony PlayStation 4 зможуть завантажити і повністю пройти хоррор SOMA від творців культової відеогри Amnesia: A Machine for Pigs. Також геймери зможуть насолодитися аркадним гоночним симулятором Onrush. Його особливість в тому, що гравцеві потрібно не просто прийти до фінішу найпершим, але ще і битися під час заїзду, що робить ігровий процес набагато цікавішим. Володарі PS3 зможуть безкоштовно завантажити космічний шутер Steredenn і візуальну новелу Steins Gate.

Користувачам PS Vita також пощастило, тому що Sony в рамках грудневої добірки PS Plus вирішила безкоштовно роздати платформер Iconoclasts і симулятор інспектора міграційної служби під назвою Papers, Please. Всі ці відеоігри стануть доступні для безкоштовного завантаження всім бажаючим з 4 грудня, тобто вже зовсім скоро. Важливо лише мати підписку на преміальний сервіс, який, крім усього іншого, також дозволяє грати по мультиплееру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.