Apple може випустити аналог Chromecast для стрімінгу свого контенту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple поступово готується до запуску власного відеосервісу в наступному році, і всередині компанії обговорюється можливість створення недорогого медіаплеєра в стилі Chromecast і Fire TV Stick для зручного перегляду відео на екрані.

Поточна лінійка телеприставок компанії складається з старої Apple TV версії 2015 року, яка коштує все ті ж $150, і оновленої моделі з підтримкою 4K за $180. І це тільки на американському ринку, в іншому світі ціни ще вище. Тим часом Google, Amazon та інші компанії давно пропонують HDMI-свистки за $25-50. Навіть пульт до ТВ-боксів Apple обійдеться дорожче (від $ 60).

Простий медіаплеєр допоможе новому сервісу максимально швидко набрати велику базу користувачів. За інформацією The Information, Apple також роздумує над випуском додатків для телевізорів інших брендів. І це гарна ідея-не так вже й важливо, чий логотип красується під екраном, якщо користувач дивиться твій контент і щомісяця чесно платить свої 5/8/10 доларів за підписку. Той же Apple Music не замкнутий на екосистемі компанії і доступний для Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидва питання можуть обговорюватися на рівні ідеї, і яким буде остаточне рішення — невідомо.

За чутками, компанія вклала один мільярд доларів у виробництво оригінального контенту. Запуск відеосервісу очікується навесні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.