MacBook Air 13 — вже в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова модель надтонкого ноутбука культової серії MacBook Air 13 вже доступна на полицях торгових мереж офіційних реселерів Apple в Україні. Про початок продажів оголосив офіційний дистриб’ютор продукції Apple – компанія АСБІС-Україна. З нагоди виходу новинки на вітчизняний ринок у всіх авторизованих реселерів Apple з 23 по 30 листопада діє акційна ціна – від 39999 грн.

Інноваційний MacBook Air 2018 року виробництва важить 1,25 кг і має чудовий дисплей Retina з діагоналлю 13,3 дюйма. Процесор Intel Core i5 8-го покоління забезпечує відмінну потужність, а ємний акумулятор – до 12-ти годин безперервної роботи.

У надсучасний ергономічний MacBook Air вбудований графічний процесор Intel HD Graphics 617 і стереодинаміки з більш об’ємним звучанням. Стабільна і комфортна робота з мультимедіа стає можливою завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті і швидкісного SSD-накопичувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій з фірмовим футуристичним дизайном обладнаний клавіатурою Apple нового покоління і чутливим трекпадом Force Touch. За збереження приватності інформації відповідає датчик Touch ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.