Початок продажів Google Pixel Slate може початися раніше, ніж очікувалося

Ви завжди чуєте про затримку відвантаження продукції, в результаті чого споживачі отримують свої замовлення з запізненням на кілька днів. За даними інформаціїї від офіційного педставника Android, деякий новий гаджет буде в руках споживачів трохи раніше, ніж очікувалося. Продукт, про який ми говоримо, – це Google Pixel Slate. Планшет на основі ОС Chrome був представлений минулого місяця, і Google вже приймає попередні замовлення на пристрій.

В той час деякі споживачі в Штатах таблетів, які не повинні були з’явитися у продажу до кінця цього місяця, вже отримали електронний лист від Google, в якому говориться, що вони отримають своє замовлення раніше, ніж очікували. Грунтуючись на цьому листі, здавалося б, що Pixel Slate Google почнуть прибувати користувачам 20 або 21 листопада. Важливо відзначити, що електронні листи відправляються тим, хто заздалегідь замовив і оплатив прискорену доставку.

Однак, схоже, що лист, який показаний вище, був відправлений помилково. Іншими словами, не очікуйте, що ваш Pixel Slate прибуде набагато раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.