У Інтернеті поширюються чутки по нову версію Xbox One

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з даними від анонімних джерел, компанія Microsoft працює над новою версією консолі Xbox. В інтернеті давно ходять чутки про швидкий анонс наступного покоління приставок, що вже не приховує і сама редмондская корпорація. Правда, на цей раз все не так очевидно, як здається на перший погляд.

За словами авторитетного інсайдера Бреда Семса з порталу Thurrott, Microsoft планує випустити в нинішньому поколінні ще одну модель Xbox One. Як повідомляється, за технічними характеристиками вона буде ідентична нинішній Xbox One S, а головною відмінністю стане відсутність оптичного приводу. Таким чином, на консолі будуть доступні тільки цифрові версії ігор. При цьому обійдеться новинка в $199 (5 500 гривень) або навіть менше, а її власники зможуть підключити Xbox One Pass за $1 (28 гривень). Хоча конкретних даних Семс не надає. Для порівняння, ціна базової Xbox One S становить $299 (8 200 гривень).

Також повідомляється, що Microsoft передбачила для користувачів можливість обміняти дискові версії своїх улюблених тайтлів на цифрові копії — для цього буде потрібно лише принести диск в партнерський магазин. Втім, як стверджує інсайдер, зовсім відмовлятися від носіїв компанія не збирається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що все це не відноситься до таємничого проекту Scarlett, яким компанія займається вже кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.