Чи може iPad Pro 2018 стати заміною MacBook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст порталу CultofMac Ян Фукс написав огляд нового iPad Pro, який, на його думку, є найпотужнішим, найзручнішим і найбільш універсальним «комп’ютером» на сьогоднішній день. Так, він вважає моделі iPad Pro 2018 року комп’ютерами.

Протягом тижня журналіст користувався 12,9-дюймовим iPad Pro третього покоління.

Він похвалив змінений дизайн і вузькі рамки нової моделі, а також підкреслив, що Apple максимально наблизилася до свого первісного бачення ідеального планшета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналіст підкреслив, що для повноцінної заміни комп’ютера, йому знадобилися додаткові аксесуари. Крім самого iPad Pro він користувався новою смарт-клавіатурою Folio і оновленим Apple Pencil.

Він оцінив зручність користування новою клавіатурою Folio, зазначивши, що тепер можна набирати текст, розташувавши iPad на колінах.

У випадку з Apple Pencil він не помітив істотної різниці між поколіннями.

Першим у списку нововведень і переваг, журналіст зазначив FaceID, який «на відміну від FaceID, встановленому в iPhone, версія iPad Pro працює в будь орієнтації – портретній, альбомній або навіть догори дригом».

Також він зазначив, що завдяки роз’єму USB-C можливості iPad Pro набагато збільшилися, зокрема, автор розповів про позитивний досвід підключення SD-карт для обробки фотографій.

«Мені здається, що iPad – відмінний комп’ютер для найпоширеніших комп’ютерних завдань. Безсумнівно, це може бути не ідеальним гаджетом для роботи з величезною кількістю аудіо – чи відеопродукції, з-за обмежень файлової системи, але це не знецінює iPad як комп’ютер. Є безліч неймовірно потужних додатків, які дозволяють використовувати iPad в вирішенні складних завдань».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.