ADATA анонсувала новий бюджетний та потужний SSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ADATA Technology, виробник систем зберігання даних, представляє SSD ADATA Ultimate SU630 2.5″ SATA 6Gb/s.

Це перший накопичувач компанії на базі пам’яті нового покоління QLC (Quad-Level Cell) 3D NAND Flash — він забезпечує відмінну продуктивність і надійність за доступною ціною і є альтернативою HDD при апгрейді системи.

Забезпечуючи відмінну продуктивність за ціною нижче, ніж у більшості SSD, модель SU630 являє собою відмінну альтернативу HDD. Вона доступна об’ємом в 240 ГБ, 480 ГБ і 960 ГБ і завдяки пам’яті 3D QLC NAND Flash забезпечує більш високу надійність, довговічність і продуктивність в порівнянні з моделями на базі TLC. Оснащений SLC-кешем накопичувач забезпечує швидкість читання до 520 МБ/с і запису до 450 МБ/с для швидкого завантаження системи, передачі файлів і завантаження контенту. Більш того, SSD підтримує технології захисту, включаючи ударостійкість в 1500G/0.5 мс і стійкість до перепаду температур (0°C~70°C). При цьому він також економічніше і тихіше традиційних HDD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З підтримкою технології LDPC ECC накопичувач SU630 здатний виявляти і усувати помилки, забезпечуючи цілісність даних і тим самим збільшуючи термін служби. Також, покупці SU630 безкоштовно отримають інструменти ADATA SSD Toolbox і Migration Utility. SSD Toolbox дозволяє відстежувати і керувати станом накопичувача, включаючи отримання інформації по зносостійкості і терміну служби. Migration Utility допоможе з легкістю перейти з HDD на SSD, забезпечивши перенесення всіх даних, в тому числі і операційної системи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.