Черговий вбивця Xiaomi Mi Band 3 шокував своєю ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Withings Pulse HR-це далекий нащадок моделі Pulse з 2013 року. Як і личить сучасному обладнанню, девайс оснащений безліччю функцій, що дозволяють йому конкурувати з лідерами фітнес-браслетів, таких як знаменитий Xiaomi Mi Band 3, Fitbit Charge 3, Garmin Vivosmart 4 і Xiaomi Mi Band 3.

Pulse HR отримав датчик фото-плетизмографії (PPG), який вимірює частоту серцевих скорочень в 10-хвилинних інтервалах в режимі спокою і постійно під час вправ. Браслет має вбудований GPS, що є надзвичайно корисним інструментом в ситуації, коли ми не беремо з собою смартфон на тренування. Саме останнє рішення робить його реальним вбивцею Xiaomi Mi Band 3.

Пов’язка також стійка до води (5 АТМ), відстежує 30 різних активностей, автоматично їх розпізнаючи, відображає повідомлення зі смартфона і характеризується рекордно довгим часом роботи. Виробник заявляє автономність на 20 днів роботи, і це сильно контрастує з тижнем в разі Fitbit Charge 3 або Garminie Vivosmart 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Withings стверджує, що Pulse HR має “сучасний дизайн”, але це питання скоріше справа смаку. Девайс жодним чином не виділяється серед інших браслетів і, звичайно, не такий харизматичний як Xiaomi Mi Band 3.

А ось ціна Pulse HR може злегка шокувати, браслет доступний в попередньому продажі за 129,95 долара, а в регулярному продажі з’явитися 5 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.