Які знижки до Чорної П’ятниці 2018 підготувала компанія Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надаємо вам ранній огляд на всі акційні товари, на які Huawei зробить знижку у Чорну П’ятницю.

Huawei розкрила свої плани щодо розпродажі на Чорну П’ятницю, і є кілька хороших пропозицій на різні пристрої компанії, але це стосується не тільки смартфонів. Тільки один телефон молодшої серії буде мати знижку, так як Huawei фокусується на більш широкому діапазоні пристроїв, включаючи вигідні пропозиції на свої ноутбуки і планшети.

Пропозиції будуть доступні в ряді торгових точок, включаючи Amazon, Walmart і B&H. Всі пропозиції Huawei до Чорної П’ятниці почнуться 18 листопада і триватимуть до понеділка 26 листопада. Давайте подивимося, що для цікавого пропонує нас ця компанія.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Mate SE

Єдиним телефоном Huawei, на який буде поширюватися знижка – це Mate SE, і ви зможете отримати його за $219, де $30 економії від роздрібної ціни в $249. Це не обов’язково призводить до 30-відсоткової знижки на поточну ціну – ви можете вибрати один з них за 244 долари на Amazon, але це непогана економія на вже доступному телефоні.

Huawei MateBook X Pro

Huawei також знизить ціну на версії з Intel Core i7 ноутбука MateBook X Pro на 150 доларів. Це означає, що ви зможете придбати пристрій за 1 349,99 доларів США. Наші колеги з DGiT.com добре відгукаються про MateBook X Pro в огляді, з однією негативною ціною. У цієї моделі менше проблем,  а коментарі на Amazon дуже хороші, якщо для Вас не має значення веб-камера.

Huawei MediaPad М5

Окрім того, знижки торкнуться і 8,4-дюймових, 10,8-дюймових та 10,8-дюймових версій планшетів MediaPad M5. Знижка буде складати 40 доларів. Хоча більші версії будуть дорожчими, ви зможете придбати найдешевшу версію всього за 279 долларів.  Недарма планшет ми називаємо “ідеальним супутником для роботи та гри”. Це пристойна пропозиція на один з небагатьох таблетів на Android від цього бренду.

Huawei Watch 2

Нарешті, Huawei Watch 2 Sport і Huawei Watch 2 Classic будуть доступні за 90 і 100 доларів відповідно. Залежно від вашого вибору ремінця, ціна знижується від 133 до 179,99 доларів США. Хоча ці годинники вже не є останніми смарт-годинниками від Huawei, знижки є досить значними. Вони також є останніми розумними годинниками Huawei, які ви зможете придбати в США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.