Користувачі Windows 10 Pro зіткнулися з жахливою проблемою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Користувачі Windows 10 Pro на форумі Reddit повідомили про те, що вони зіткнулися з жахливою проблемою, через яку багато сильно перенервували. При включенні комп’ютера їм повідомили про те, що їх операційна система за $ 200 автоматично перетворилася в версію Home, яка коштує $ 100, тобто вдвічі менше. Нехай вони і не відрізняються сильно по частині функціональних можливостей, але факт витрачені даремно грошей напряг дуже багатьох.

Реклама

В ході перевірки вдалося з’ясувати, що цифрова ліцензія для Windows 10 Pro просто пропала з аккаунта Microsoft, з якого вона була куплена за величезну суму грошей. Саме тому операційна система відчула в цьому якийсь підступ і перестала працювати, автоматично активувавши можливості версії Home. Судячи з усього, проблема торкнулася чи не всіх користувачів десятої «вінди», але багато хто цього ще не помітили.

Компанія Microsoft спочатку заперечувала проблему, як буває досить часто, а коли скарг стало занадто багато, причому від жителів різних країн світу, старший директор Microsoft Джеф Джонс зробив публічну заяву в Twitter. Він повідомив про те, що всі комп’ютери, на яких пропала Windows 10 Pro, будуть автоматично активовані до колишнього стану протягом найближчих 24 годин. Стримає американська корпорація сові обіцянку – покаже час, а тим часом усім користувачам доведеться використовувати урізану версію ОС.

Деякі користувачі пишуть, що Windows 10 – це останній продукт Microsoft, за який вони віддали свої гроші, тому як за величезну суму грошей компанія не пропонує взагалі нічого. У будь-який момент щось може піти не так, що відмінно доводяться події останнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: