З’явилися нові деталі про згинаючий смартфон Samsung Galaxy F

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy F, екран якого зможе згинатися, повинен бути представлений виробником на цьому тижні, а поки що у нас є порція свіжої інформації про пристрій.

SamMobile повідомляє, що зацікавлені користувачі зможуть придбати смартфон в сріблястому кольорі. Поки що незрозуміло, чи виявиться цей колір єдиним для Samsung Galaxy F, але якщо так і буде, то рішення здається досить дивним. Багато опитування підтвердили, що популярність кольорів типу Rose Gold все ще залишається на високому рівні.

Також джерело підтверджує, що обсяг флеш-пам’яті складе 512 ГБ, а смартфон отримає місця для установки двох SIM-карт. Якщо додати недавно випущену Samsung карту пам’яті на 512 ГБ , то користувачам довго не доведеться займатися чищенням пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy F буде оснащений однокристальною системою Snapdragon 8510, яка ще не була анонсована, а також 8 або навіть 10 ГБ оперативної пам’яті. Що стосується ємності акумулятора, то джерела розходяться в показаннях. Діапазон становить від 3000 до 6000 мА • год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.