Categories: Ґаджети

Xiaomi під брендом ZMI випустила портативний акумулятор на 10 000 мАг

Share

На ринок був випущений новий портативний акумулятор від даного виробника, який володіє унікальним дизайном, корпусом зі сталі, повноцінним роз’ємом USB Type-C, ємністю 10 000 мАг і сумісністю з технологією швидкої зарядки.

Зовнішній акумулятор Xiaomi нового покоління під брендом ZMI має індекс QB910, а на міжнародному ринку він буде продаватися під найменуванням ZMI PowerPack 10K-PD USB-C. Покупці нового пристрою для підзарядки електронних гаджетів можуть розраховувати на один класичний порт USB і два USB-C, причому вони дозволяють як заряджати інші гаджети, так і заряджати сам акумулятор. Заявляється підтримка швидкої зарядки 18 Вт (Quick Charge 3.0) в двох напрямках.

Крім того, виробник обіцяє USB Power Delivery (PD), а це означає, що даний зовнішній акумулятор здатний заряджати ноутбуки, планшети і смартфони від різних виробників, в тому числі Apple і Huawei. Якщо підключити новинку від ZMI (Xiaomi) до комп’ютера, то воно може виступати також в ролі хаба, який надає доступ до USB-порту. Це означає, що носити з собою будь-які перехідники окремо більше не доведеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одного повного заряду Xiaomi ZMI QB910 вистачає на майже дві повних зарядки Xiaomi Mi 8 або ж Samsung Galaxy S9 +, а ось підзарядити iPhone Xs вийде по меншій мерее три повних рази. Підтримуються режими зарядки з напругою 5В, 9В і 12В. Потужність 18 Вт досягається лише при використанні одного порту, а якщо користуватися всіма відразу, то вона не перевищить 15 Вт через занадто сильного нагрівання. Габарити корпусу новинки – 140.6 x 72 x 15.9 мм, а важить він 205 грамів.

Купити ZMI PowerPack 10K-PD USB-C в Китаї можна за $ 22 (1 500 рублів), а продажі стартували сьогодні. Найближчим часом цей портативний акумулятор Xiaomi надійде в продаж на різних торгових майданчиках, звідки його можна буде замовити по трохи вищою ціною. Чекати появи цього гаджета в офіційному продажі на території України не доводиться, тому доведеться самостійно подбати про себе і замовити з Піднебесної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • І навіщо нам в Україні вартість в раіських рублях??? В доларах зрозуміло - Китай продає за долари. А рублі???

  • І що цікаво - згадка про продаж цього девайса є лише на сайті zmiusa за ціною 35,99 американських грошей. Жоден інший китайський торговий майданчик навіть не чув про такий повербанк. Вся інформація в інтернеті зводиться лише до згадок про його випуск та ціну в 22 доллара. І лише на російськомовних та україномовних ресурсах.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    46 моделей смартфонів та 12 моделей планшетів Samsung отримають One UI 7.0 на Android 15: повний список пристроїв

    Опубліковано список смартфонів і планшетів Samsung, які отримають інтерфейс One UI 7.0. Список цей не…

    01.05.2024

    Samsung готує нову модель преміального смарт-годинника

    За словами представників компанії, Samsung «прагне задовольнити попит на оновлення смарт-годинника за допомогою запуску нових…

    01.05.2024

    Nothing Phone (1) отримав оновлення з інтеграцією ChatGPT

    Nothing OS 2.5.5, випущена для Phone (2) і Phone (2a) минулого місяця, тепер доступна для…

    01.05.2024

    Біткоїн, який опустився до $59 тисяч, потягнув донизу й інші токени

    Середа, 1 травня, принесла власникам криптовалют не найкращі новини: BTC звалився з $70-71 тисяч до…

    01.05.2024

    Lifecell опинився в центрі скандалу через невдалий жарт

    На сторінці мобільного оператора Lifecell у соціальній мережі Х сталася справжня сварка. Пост, який замислювався, як смішний, став причиною…

    01.05.2024

    Суббренд Xiaomi розкрив подробиці про розумне кільце Amazfit Helio

    Ще в січні на виставці CES суббренд Xiaomi, Huami, представив смарт-кільце Amazfit Helio, призначене для…

    01.05.2024