Новий iPad Pro представлений офіційно: Face ID, і безрамковий екран

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple представила новий безрамковий iPad Pro з 11 і 13-дюймовим дисплеєм. Про це на сьогоднішній презентації в Нью-Йорку оголосив глава корпорації Тім Кук.

Управління інтерфейсом в новому iPad Pro тепер теж жестовое, як в нових iPhone. Так як сканера відбитків пальців у iPad Pro більше немає, розблокувати його можна за допомогою сканера особи Face ID. iPad Pro працює на основі 7-нанометрового процесора A12X.

У нового iPad Pro такий же екран, як у iPhone Xr – Liquid Retina. У нього плоскі грані і тепер він виглядає майже як MacBook. Графічний чіп в A12X 7-ядерний, він в 2 рази швидший, ніж А11Х.

Також з А12Х нікуди не подівся нейроморфний співпроцесор, який використовується для машинного навчання і може виробляти 5 трильйонів операцій в секунду.

Це сталося, в нових iPad Pro буде порт USB Type-C замість Lightning, тому від нових iPad Pro можна заряджати iPhone! Разом з iPad Pro вийде і нове перо Apple Pencil, воно тепер буде примагнітуватися до межі планшета і заряджатися від нього.

Також буде нова клавіатура, яка підключається до планшета через коннектор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.