Categories: Ґаджети

GOCLEVER Smart Band головний конкурент Mi Band 3 за дуже низькою ціною

Share

Польська компанія GOCLEVER не дуже відома на території України, проте час від часу випускає досить цікаві продукти. І ось тепер поляки ввели в продаж два нових фітнес-браслета. Один з них особливо впадає в очі, тому що він дивовижно схожий на Xiaomi Mi Band 3.

Як і личить доброму фітнес-браслету, GOCLEVER Smart Band MAXFIT Basic як і GOCLEVER Smart Band MAXFIT Plus забезпечують можливість вимірювання зроблених кроків, спалених калорій і пройденої дистанції, а також можуть контролювати якість сну. Обидва вони також мають на борту пульсометр, в той час як модель з Plus в назві, крім того, також має тонометр і оксиметр, який вимірює насичення крові киснем. Останньої можливості немає навіть у більш дорогого Xiaomi Mi Band 3.

GOCLEVER Smart Band MAXFIT Basic має монохромний OLED-дисплей. GOCLEVER Smart Band MAXFIT Plus оснащений, в свою чергу, кольоровим TFT екраном. Обидва браслета мають пило – і водонепроникний корпус, який відповідає критеріям стандарту IP67. Обидва можуть також використовуватися в якості кнопки спуску затвора камери на смартфоні. З їх допомогою можна управляти музичним плеєром на підключеному пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За допомогою GOCLEVER Smart Band MAXFIT Basic і GOCLEVER Smart Band MAXFIT Plus користувач може також отримувати сповіщення про вхідні дзвінки (у другій з вищевказаних моделей поряд з ідентифікацією абонента), SMS-ах і активностях в інших додатках. Згідно з декларацією виробника, обидва браслета працюватимуть на одній зарядці 7 днів.

Для зв’язку з пов’язками використовується спеціальний додаток, доступне на смартфонах з операційною системою Android і iOS. GOCLEVER Smart Band MAXFIT Basic обійдеться в 500 гривень, що робить даний браслет відмінною дешевою альтернативою для Xiaomi Mi Band 3, який обійдеться в 800-1000 гривень. Старша версія GOCLEVER Smart Band MAXFIT Plus була оцінена вже в 900 гривень. В обох випадках в комплекті йдуть два ремінці (відповідно: чорний і червоний і чорний і зелений).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024