HP представила новий ноутбук з колосальним часом автономної роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HP обновила серію ноутбуків-трансформерів Spectre x360. На цей раз зміни торкнулися не тільки технічні характеристики, але і дизайн, що позитивно відбилося на ергономіці пристроїв.

Нові Spectre x360 отримали дизайн з подвійною «скошеною» гранею, завдяки якій стало легше піднімати кришку, а також перемикач конфіденційності, який відключає веб-камеру.

Великі зміни отримала 13-дюймова модель. Крім оновлених технічних характеристик, тепер вона може похвалитися колосальним часом автономної роботи – 22,5 години. Також модель отримала модуль LTE, в деяких опціях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлений 15-дюймовий Spectre x360 отримав шестиядерний процесор Intel 8-го покоління, і дискретну відеокарту GeForce GTX 1 050 Ti Max-Q. Заявлений час автономної роботи – 17,5 годин. Залежно від конфігурації можна вибрати дисплея з роздільною здатністю 1080p або 4K сенсорний екран.

Обидві моделі надійдуть у продаж в листопаді, за ціною від 1 150 доларів США за 13-дюймовий Specter x360 і від 1 390 доларів за 15-дюймовий ноутбук в залежності від конфігурації.

Для корпоративного сегмента HP пропонує 14-дюймовий EliteBook x360 1040 G5. Він оголошений як перший професійний конвертований ноутбук з гігабітним LTE. EliteBook оснащений чотирьохядерним процесором Intel 8-го покоління, 32 ГБ ОЗУ і 2 ТБ жорстким диском. Професійний ноутбук надійде в продаж в кінці жовтня за ціною в 1 499 доларів за базову комплектацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.