Білий ноутбук Xiaomi Notebook Youth Edition за ціною 660 доларів надходить у продаж

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Сьогодні в продаж вперше надійшла біла версія ноутбука Xiaomi Mi Notebook, яка пропонується за ціною близько 660 доларів. Він був представлений під назвою Xiaomi Notebook Youth Edition близько місяця тому.

Реклама

Товщина пристрою складає всього 19,9 мм, ноутбук отримав білий корпус, повнорозмірну клавіатуру з окремим блоком цифрових клавіш, а також два динаміки потужністю по 3 Вт.

Пристрій оснащений 15-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів, процесором Intel Core i5 восьмого покоління, 8 ГБ оперативної пам’яті, дискретною відеокартою GeForce MX110 з 2 ГБ відеопам’яті і твердотілим накопичувачем місткістю 128 ГБ і жорстким диском місткістю 1 ТБ.

Система охолодження включає два вентилятора, два виходи для гарячого повітря, а також тепловими трубками. Є два динаміки потужністю по 3 Вт, гігабітний Ethernet, HDMI, один USB 2.0, два USB 3.0, роз’єм 3,5 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: