Як вбити PlayStation 4 одним повідомленням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато власників PS4 зіткнулися з проблемою при відкритті повідомлення, що містить рядок символів, яка призводить до збою консолі. У деяких випадках перестає працювати нормально і користувачам доводиться виконувати повне скидання налаштувань, щоб відновити працездатність.

Користувачам приходять повідомлення від незнайомців, в яких містяться символи з невідомої кодуванням, які система не може розпізнати, що і призводить до збою . При цьому може перестати працювати контролер, звук, і доступ до налаштувань.

Швидше за все, Sony зреагує швидко на скарги користувачів і випустить нову прошивку системи, яка усуне проблему.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб уникнути системного збою через це повідомлення існують кілька рішень:

  1. Якщо ви отримали якесь повідомлення, відкрийте його в додатку Sony PlayStation Messages для Android  або iOS . Підозріле повідомлення можна видалити, використовуючи мобільні платформи, але це варто зробити перед включенням консолі і входом в PlayStation Network.
  2. Можна також налаштувати отримання повідомлень на PlayStation 4 тільки від друзів:
    • Зайди на сайт управління профілем Sony Entertainment Network . Увійдіть в систему зі своїми обліковими даними PS4. Виберіть «Персональна інформація | Повідомлення » та натисніть на кнопку редагування поруч. Тут ви можете дозволити отримання повідомлень від будь-якого відправника, тільки друзів або взагалі не отримувати ні від кого. Поки Sony не виправить цю помилку, ви повинні вибрати один з двох останніх варіантів.
    • На PS4 зайдіть в «Налаштування»> «Керування обліковим записом»> «Параметри конфіденційності» . Виберіть «Персональна інформація | Повідомлення ». Тут також можна налаштувати дозвіл на отримання повідомлень.
  3. Якщо вас торкнулася ця проблема і PS4 працює не стабільно навіть після видалення повідомлення, ви можете завантажити консоль в безпечному режимі і реконструювати базу даних. Цей процес не вплине на збережені дані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.