Categories: Ґаджети

Безкомпромісний вбивця Xiaomi Mi Band 3 вже з’явився в продажу

Share

З кожним роком китайським виробникам електроніки вдається створювати все більш просунуті в усіх відношеннях електронні гаджети, які користуються великою популярністю не тільки в Китаї, але і за його межами, включаючи Україну. Сьогодні, 14 жовтня 2018 року, на полиці українських магазинів, у вигляді замовлення, надійшов новий спортивний браслет, який помітно кращий Xiaomi Mi Band 3 в усьому, починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи функціональними можливостями.

Новинка в особі спортивного браслета Honor Band 4 від компанії Huawei оснащена 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм кольорового типу, який має роздільну здатність 240 на 120 пікселів, в результаті чого пікселі не помітні для людського ока. Матрицю дисплея захищає загартоване скло Corning Gorilla Glass 3, яке забезпечує стильний зовнішній вигляд. Управління браслетом здійснюється за допомогою сенсорного екрану, а також спеціальної кнопки, яка розташована знизу.

Ремінець має красиву і приємну на дотик текстуру, завдяки чому весь браслет виглядає дуже красиво, тобто він схожий не на якийсь китайський Xiaomi Mi Band 3 з його пластиковим корпусом, а на найдорожчий преміум-аксесуар. У трекері є захист від води і пилу за стандартом IP68, завдяки якій з ним можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів на досить великі проміжки часу. Безліч датчиків відповідають за зчитування пульсу і відстеження фізичної активності. Є «розумний» будильник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні продажі Honor Band 4 з кольоровим AMOLED-екраном стартують на території України з 28 жовтня. Вартість новинки знаходиться на рівні 1500 гривень. Втім, співвідношення ціни і якості цей наручний гаджет абсолютно точно варто, тому як навіть його програмне забезпечення набагато краще адаптоване під використання на українських теренах, ніж у Xiaomi Mi Band 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Представлена ​​рожева відеокарта Geforce RTX 4060 із зображенням кота

    Популярна відеокарта GeForce RTX 4060 отримала незвичну версію. Тепер вона не тільки стане в нагоді…

    01.05.2024

    Xiaomi готує спрощений флагман на базі Snapdragon 8s Gen 3

    Спрощений флагман отримав назву Xiaomi 14 SE і, як стверджують джерела, девайс стане копією китайського…

    01.05.2024

    Дизайн, ціна та характеристики Huawei Watch Fit 3 розкриті рітейлером

    На сайті німецького інтернет-магазину був помічений ще не анонсований розумний годинник HUAWEI Watch Fit 3.…

    01.05.2024

    У деяких користувачів iPhone зник сон через несподівану проблему

    Apple офіційно визнала неполадку та активно розробляє рішення. Скарги з'явилися у соцмережах останні пару тижнів.…

    01.05.2024

    Як швидко та зручно набирати текст на iPhone. 4 поради для новачків

    Незважаючи на наявність різних клавіатур для яблучних смартфонів, багато користувачів вважають за краще використовувати стандартний…

    01.05.2024

    Відбувся реліз альтернативного браузера Arc для Windows

    Через п'ять місяців після прем'єри бета-версії браузер Arc для платформи Windows вийшов у випуск. Розробники випустили проморолик,…

    01.05.2024