Microsoft випустить новий смартфон з трьома гнучкими екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редмондской гігант готує до висновку на ринок сучасний гаджет Andromeda. Зараз в Мережі з’явилася додаткова інформація про цей пристрій.

У минулому році повідомлялося про розробку Microsoft смартфона з двома дисплеями від LG, але потім про цей апарат перестали говорити. В даний час в Internet з’явився мовний набір для ОС Andromeda. В даний момент співробітники компанії-виробника тестують цю операційну систему. У мовному комплекті виявили інформацію про смартфон Andromeda. Як з’ясувалося, Microsoft випустить апарат з трьома гнучкими екранами: двома внутрішніми і одним зовнішнім. Цей апарат може стискуватися і автоматично записувати телефонні дзвінки в момент розмови.

Смартфон Andromeda зроблять з дактилоскопічний датчиком або FaceID. Сканер райдужної оболонки ока стає все більш популярним. 3D-датчики мають величезний попит, а першими на них звернули увагу власники продукції Apple. FaceID отримав світове визнання завдяки користувачам iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про загадковий гаджет Andromeda розмовляють на протязі останніх п’яти років. За словами інсайдерів, цей апарат вийде з повноцінною ОС Windows 10. Технічний фахівець Мері Джо Фолі назвав даний проект Редмонского гіганта справжнім провалом. Саме через невдачі роботу над створенням цього апарату призупинили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.