Microsoft припинила поширення оновлення Windows 10 через великі проблеми

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 6 жовтня, Microsoft припинила розповсюдження жовтневого оновлення Windows 10. Гігант програмного забезпечення представив нову збірку ОС під час заходу «Back to Black», але відразу ж після установки деякі користувачі помітили, що їх документи були вилучені .

«Ми призупинили жовтневе оновлення Windows 10 (версії 1809) для всіх користувачів, оскільки ми вивчаємо ситуацію, пов’язану з тим, що користувачі втратили деякі файли після установки», – опублікувала Microsoft на сайті підтримки центру оновлення Windows.

В даний час корпорація рекомендує, щоб користувачі, які зіткнулися з проблемою, безпосередньо зверталися в компанію. Невідомо, скільки користувачів Windows 10 торкнулася проблема. Дивно, що під час масштабного тестування жовтневого оновлення з втратою фалів ніхто не стикався.

Мільйони людей допомагають Microsoft протестувати збірки Windows 10 перед офіційним релізом. Раніше Microsoft перенесла випуск квітневого оновлення операційної системи через «синій екран смерті», але цю проблему виявили на стадії тестів, і вона була усунена. Поширення жовтневої збірки призупинено, поки інженери компанії проводять дослідження причин видалення призначених для користувача файлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.