Categories: Ґаджети

Незабаром Sony PlayStation 4 позбудеться великого недоліку

Share

Як повідомив голова SIE Worldwide Studios Шон Лейден, тобто активно співпрацює з Sony компанії, головний недолік ігрової системи PlayStation 4 полягає в тому, що вона представляє із себе окрему закриту екосистему. Простіше кажучи, власники даної приставки не можуть грати по мультиплеєр з геймерами на базі PC, Xbox One, Android і iOS. Проте, японська корпорація все ж вирішила позбавити своє дітище від такого недоліку.

За словами високопоставленого розробника, з початку 2018 року компанія Sony вела переговори зі своїми партнерами і ігровими студіями заради того, щоб забезпечити підтримку крос-платформного мультиплеєра. Вдалося з’ясувати, що зробити мультиплеєр в іграх на абсолютно різних платформах єдиним – це вкрай складне і вимогливе до ресурсів завдання. Пов’язано це з тим, що існує безліч аспектів, про які всі геймери чомусь забувають.

Наприклад, лише на початку вересня Sony остаточно вирішила, як буде надаватися технічна підтримка користувачам, які грають по мультиплеєрі з геймерами на інших платформах. Хто буде відслідковувати чітера і повідомляти про інші проблеми. Всі ці питання обговорювалися протягом багатьох місяців. Вдалося з’ясувати, що в даний час всі нюанси вже офіційно затверджені, а найближчий час власники PlayStation 4 зможуть почати грати в ігри для декількох гравців з власниками інших електронних пристроїв, в тому числі від компанії Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Sony, нова можливість в PS4 працюватимуть добре, тому як на її тестування і створення спеціального ПО було витрачено багато часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

    • Серйозно?! Ви не задоволені тим , що платите 1849 гривень в рік , і отримуєте раз на місяць дві гри , які разом коштують як підписка , а то і більше ! Вам регулярно надають різні знижки та теми , ексклюзивні для Playstation Plus. А я особисто проти крос-платформи , адже чітери - пкшники , зможуть грати з нами , сонібоями і гравцями XBOX.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024