Блогери перевірили, як працює виявлення падіння на Apple Watch Series 4

Одним з нововведень Apple Watch Series 4 стала функція виявлення падінь власника. Завдяки спеціальним датчикам, смарт-годинник може визначити падіння і зателефонувати в службу екстреної допомоги.

На YouTube-каналі «What’s Inside?», Блогери провели ряд тестів над Apple Watch Series 4, щоб з’ясувати, що годинник кваліфікують як «падіння», а що ні. По-перше, важливо відзначити, що за замовчуванням функція виявлення падіння відключена. Опцію можна включити в додаток «Watch» на iOS.

Перші три тести вони провели в спеціально обладнаному приміщенні. Apple Watch не змогли виявити ніяких «падінь», при використанні батута, м’якій поверхні або гімнастичного мату.

Однак, коли блогери відчули падіння на підлогу, смарт-годинник повідомили про те, що сталося падіння і запропонували подзвонити в екстрену службу порятунку.

Варто відзначити, що Apple Watch Series 4 дійсно можуть виявити, коли власник падає на м’які поверхні, і тому не вважають їх «справжніми падіннями».

Нова функція працює не ідеально, але той факт, що смарт-годинник запитують після кожного передбачуваного падіння, чи дійсно людина впала чи ні, означає зацікавленість Apple в розвитку цієї технологією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я