У перших зразках Apple Watch Series 4 виявлений серйозний дефект

За два тижні до релізу нового годинника від американського виробника користувачі перших примірників виявили у моделі проблему.

Коли 12 вересня Apple представила годинник Watch Series 4, багато стали чекати офіційного виходу і надходження в продаж серії. Але ті, хто міг собі за сумою грошей дозволити купити найперші аксесуари, зробили це відразу ж на наступний день після подання. Однак підсумки покупки сильно розчарували власників.

Справа в тому, що при натисканні на коронку для активації годинника пристрій просто не реагував. І щоб хоч якось їх запустити, власникам доводилося натискати в самий центр екрану, доклавши певних зусиль. А якщо натиснути з краю, то пролунає клацання натискання кнопки, але не більше того: натискати можна скільки завгодно, екран не відреагує. Тим не менше, кілька поскаржилися на проблеми користувачів так і не змогли активувати годинник. Розчаровані покупці навіть висловилися, що попередня версія годин від Apple під назвою Watch S0 працювала більш коректно.

Поки точно невідомо, наскільки ця проблема масова і скільки покупців зіткнулися з подібним дефектом. Однак варто зазначити, що якщо в Apple дійсно зробили косяк, то він буде не єдиний, адже презентація нової моделі смартфона iPhone XR була відкладена через виниклі проблем з екраном. До речі, і у годинника Apple Watch Series 4 проблеми теж виникли з екраном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я