Чому не варто купувати Xiaomi Mi Band 3 з підтримкою NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купівля Xiaomi Mi Band 3 з підтримкою NFC для використання будь-де, крім Китаю, не матиме ніякого сенсу, дізналися журналісти GizChina . Незважаючи на наявність модуля ближнього поля, фітнес-браслет не можна буде використовувати для проведення безконтактних платежів і оплати проїзду на громадському транспорті за межами Піднебесної.

Марною покупкою роблять обмеження вбудованого в браслет NFC-модуля, які заклав виробник. Очевидно, не бажаючи, щоб пристрій виходив за межі батьківщини, Xiaomi оснастила оновлений Mi Band 3 тільки підтримкою сервісу Mi Pay, що працює виключно на території материкового Китаю.

Xiaomi Mi Band 3 з NFC – відмінності від простої моделі

Xiaomi Mi Band 3 з NFC є повною зовнішньої і внутрішньої копією оригінального Mi Band 3, за винятком NFC-модуля. Браслет оснащується тим же 0,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 128 × 80 точок, вбудованим пульсоміром, крокоміром і здатністю відстежувати фази сну, а також підтримкою нагадувань про необхідність розім’ятися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що не так з технікою Xiaomi

Продажі Xiaomi Mi Band 3 з NFC в Китаї стартували вчора, 19 вересня, з позначки 26 доларів США за актуальним курсом. Це всього на 3 долари дорожче, ніж коштував оригінальний браслет, покриваючи вартість модуля ближнього поля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.