Xiaomi представила смарт-годинник Amazfit Verge з модулями NFC, GPS і IP68

Китайська корпорація Xiaomi не перестає приємно радувати своїх фанатів новою електронікою, яку вона випускає на регулярній основі. 18 вересня 2018 року, публіці представили смарт-годинник під назвою Amazfit Verge, який мають безліч корисних функцій і можливостей. До їх числа відноситься модуль NFC, а також корпус із захистом від води і пилу за стандартом IP68, завдяки якому c цим наручним гаджетом можна занурюватися на велику глибину.

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Verge оснащені 1,3-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 360 на 360 пікселів (він круглий), а захищений він за допомогою скла Corning Gorilla Glass 3. Товщина корпусу всього виробу становить 12,6 мм, а важить вона 46 грамів. Усередині знайшлося місце для 2-ядерного процесора з тактовою частотою 1,2 ГГц і 512 МБ оперативної пам’яті. В якості операційної системи використовується не Wear OS від Google, а фірмова ОС від Huami.

Одного заряду батареї вистачає на 5 днів автономної роботи в режимі активного використання. Є функція автоматичного моніторингу пульсу, яка забезпечує 100% точність, запевняє виробник. Усередині годин знайшлося місце для 4 ГБ постійної флеш-пам’яті, модуля NFC для роботи з платіжною системою AliPay, а також вбудованого GPS, за рахунок якого брати з собою на пробіжку або куди-небудь ще можна тільки годинник.

Не обійшлося, звичайно, без фірмового голосового помічника XiaoAI, однак поки що він не підтримує нашу мову. Новинка в особі Xiaomi Amazfit Verge в повній мірі сумісна з екосистемою «розумного» будинку Mijia. Для підключення до смартфону використовується Bluetooth 4.2 LE, а за рахунок модуля Wi-Fi наручний гаджет можна підключати до глобальної мережі в обхід мобільного пристрою, що також є великим плюсом.

Що стосується дати початку продажів, то продажі Xiaomi Amazfit Verge стартують 18 вересня 2018 року. На території Китаю ці смарт-годинники оцінені в $ 115, тобто в досить невелику суму грошей, особливо на тлі Apple Watch Series 4. До кінця року цей наручний гаджет повинен надійти в продаж в інших країнах світу, в тому числі і на українському ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.