Випуск бездротової зарядки AirPower під загрозою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротовий зарядний пристрій AirPower вперше було показано в 2017 році. Apple обіцяла запустити виробництво свого нового продукту в 2018 році, але цього так і не відбулося. Причини скасування випуску AirPower з’ясувало видання SonnyDickson.

Ще в 2017 році Apple пообіцяла своїм шанувальникам світ без проводів, представивши унікальний зарядний пристрій AirPower. Воно дозволяло заряджати майбутні iPhone, Watch і інші гаджети компанії, просто поклавши їх на спеціальну підставку. Реліз AirPower повинен був відбутися в 2018 році, але компанія зіткнулася з низкою проблем, пов’язаних з виробництвом нового продукту.

Як повідомляють інсайдери, однією з таких проблем стала схильність зарядного пристрою до перегріву, що призводить до пошкодження внутрішніх компонентів. Крім того, ряд помилок в програмному забезпеченні AirPower привів до того, що зарядний пристрій не бачить гаджетів які підключені. Найбільш проблематично це відбувається в разі підключення чохла для AirPods і Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, третьою проблемою для Apple стали індукційні котушки, розміщені в AirPower. Помилки в розрахунках призвели до того, що пристрій не завжди може передавати без проводів струм до під’єднаних пристроїв. Крім перешкод, котушки самі по собі працюють не стабільно і швидко розряджають станцію зарядки.

Інсайдери не повідомили, чи буде випущена AirPower до кінця 2018 року. За їхньою інформацією, Apple повернулася до етапу креслень свого майбутнього продукту і почала його розробку з нуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.