Categories: Ґаджети

Новий спортивний браслет затьмарив Xiaomi Mi Band 3

Share

Купити браслет Xiaomi Mi Band 3 в Китаї в фірмових магазинах виробника можна всього за 169 юанів, тобто його покупка обійдеться в 800 гривень. Варто розуміти, що за сучасними мірками це справжнісінькі копійки, яких не вистачить навіть на місячний абонемент на громадський транспорт у великому місті. Проте, якимось неймовірним чином відомому на весь світ виробникові вдалося створити новий фітнес-трекер, який геть затьмарив свого конкурента. Коштує він дорожче лише на 100 гривень.

Йдеться про новинку під назвою Honor Band 4 від компанії Huawei, яка володіє такими можливостями, які творцям Xiaomi Mi Band 3 навіть не снилися. Новий винахід китайських інженерів дійсно є кращим на ринку по співвідношенню ціна / якість. Він володіє вбудованим модулем NFC, який сумісний з платіжною системою Google Pay, тобто за допомогою новинки за межами Китаю можна оплачувати покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті.

Екран трекера захищений за допомогою загартованого скла, яке відмінно протистоїть подряпин і потертостей, а ще воно дуже ефектно виглядає при яскравих джерелах освітлень. Дисплей в Honor Band 4 є кольоровим, а виготовлений він за технологією Super AMOLED. Діагональ – 0,95 дюйма, а роздільна здатність – 240 на 120 пікселів. Звичайно ж, він підтримує сенсорне управління, а завдяки можливості відображати будь-які кольори картинка виглядає дуже привабливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є захист від води і пилу IP68, за рахунок якої з трекером можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів. За рахунок цього новинку від Huawei можливо використовувати у ванні, басейні або де-небудь ще, тому як навіть годинне перебування у воді ніяк не зашкодить пристрою. Підзарядка трекера здійснюється за допомогою магнітного зарядного пристрою, в якому є роз’єм microUSB для підзарядки від будь-яких адаптерів харчування, або ж портативних акумуляторів.

Ремінець трекера має дуже стильну текстуру, яка робить його більш дорогим і стильним в очах кожної людини. Його дизайн був розроблений за допомогою Французької Академії Естетики. Часу автономної роботи Honor Band 4 вистачає на 14 днів, але якщо активувати функцію постійного відстеження частоти серцевого ритму, то одного повного заряду виявиться досить на 5 – 6 днів. Використовувати браслет можна як годинник і «розумний» будильник, що значно розширює область його застосування.

Продажі новинки почнуться вже в найближчі кілька днів, а купити її всі бажаючі зможуть приблизно за $ 29. Очевидно, що Honor Band 4 при всіх цих особливостях є найкращим на ринку спортивним браслетом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024