Huawei випустила вбивцю браслета Mi Band

Компанія Huawei випустила розумний браслет Honor Band 4, який може скласти конкуренцію популярному гаджету від Xiaomi.

У фітнес-трекера кольоровий AMOLED-дисплей діагоналлю 0,95 дюйма (у конкурента – монохром). Вбудований датчик пульсу відстежує дані 24/7, браслет також здатний аналізувати сон власника.

Ємність акумулятора – 100 мАг. При цьому виробник обіцяє до двох тижнів роботи від однієї зарядки. Трекер вміє працювати з iOS і Android, здатний отримувати повідомлення зі смартфона.

Крім того, пристрій має хороший вологозахист і здатний витримати занурення до 50 метрів. Також браслет вміє рахувати число гребків під час плавання. Гаджет підтримує кілька спортивних профілів: біг, велосипед, плавання, фітнес, заняття на кардіо-тренажерах.

Крім Bluetooth, в браслеті Honor Band 4 є датчик NFC (і це ще одна фіча, якій немає у Mi Band 3). Коштувати пристрій буде в районі 1000 гривень.

Також вийшла полегшена версія трекера – Honor Band 4 Running Edition. Вона відрізняється монохромним екраном, відсутністю датчика ЧСС і менш ємним акумулятором на 77 мАг, якого повинно вистачати на 20 днів. Вартість “версії для бігунів” – всього близько 500 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.