Sony назавжди «вбила» легендарну модель PlayStation

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже як близько двох десятків років компанія Sony займається створенням і випуском різних ігрових приставок. За цей час вона встигла випустити відразу кілька моделей, але тільки одна з них стала легендарною. Хоч вона вже й застаріла більш ніж на 10 років, але в неї як і раніше продовжують грати мільйони чоловік. Йдеться про PlayStation 2, на якій 3 серпня 2018 року, поставили хрест.

У це складно повірити, але продажу ігрової приставки Sony PlayStation 2 почалися в 2000 році, тобто цілих 18 років тому. Виробництво цієї консолі припинили в 2012 році, а в 2013 році вона повністю зникла з полиць магазинів у всіх країнах світу. Протягом п’яти останніх років її власники могли використовуватися всі сервіси, проте сьогодні всі вони були закриті. Більше цей ігровий пристрій не може підключатися до серверів японської корпорації.

До 7 вересня у всіх власників PlayStation 2 є можливість звернутися за гарантійним ремонтом цього ігрового пристрою, тоді як потім заявки навіть на платний ремонт прийматися вже не будуть. Вся технічна підтримка також буде припинена в цей же день. Більш того, Sony відтепер зовсім перестане випускати ігри для консолі, тому всім її власникам доведеться купувати їх десь на торгових майданчиках, або ж обмінюватися з іншими людьми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами компанії Sony, ігрова приставка PS2 дуже сильно застаріла за 18 років, а оскільки технічний прогрес постійно йде вперед, то потрібно рухатися далі і використовувати нові консолі. Її власники більш не зможуть не тільки купувати ігри, але ще і здійснювати ремонт в офіційних сервісних центрах по всьому світу, так як вони перестануть займатися її ремонтом. Втім, це не повинно стати великою проблемою, адже ця консоль продається на торгових майданчиках менш ніж за $ 50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.