5 фішок watchOS 5, через які варто купити Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний запуск watchOS 5 відбудеться вже зовсім скоро. Разом з оновленням операційної системи в смарт-годинниках з’явиться безліч нових функцій, через які варто купити Apple Watch Series 4.

В першу чергу, покращиться продуктивність всіх серій Apple Watch, окрім оригінальної моделі, що вийшла в 2015 році.

  1. Подкасти стануть доступні на годиннику. Це – довгоочікувана функція, за допомогою якої можна буде обходитися без iPhone для повного командування всіма можливостями програми.
  2. У новій версії ОС не треба буде говорити: «Привіт, Siri!». Завдяки функції «Raise-to-Speak» досить просто підняти руку і попросити голосовий асистент виконати будь-яку задачу. Тепер циферблат з Siri запам’ятовує, що ви робите протягом дня і активно пропонує відповідний контент в потрібний час.
  3. Apple попрацювала і над додатком для спорту. У watchOS 5 з’явиться функція автоматичного виявлення тренування, яка запускається при русі і попереджає про початок тренування. У «Змаганнях» можна запросити друзів на 7-денний тренувальний конкурс. Після того, як друзі візьмуть запрошення, всі користувачі отримають окуляри в залежності від відсотка «кілець активності» за кожен день. Хід змагань можна відстежити в будь-який час і отримати попередження про відставання. Apple також додала режими тренування «Йога» і «Відвідування».
  4. Walkie-Talkie. Досить просто натиснути кнопку, проговорити швидке повідомлення і воно миттєво відправиться на інші Apple Watch, подібно переносний рації. Щоб активувати функцію необхідно відкрити програму, вибрати контакт і відправити запрошення. Після цього можна почати відправку та отримання аудіоповідомлень.
  5. Інші поліпшення:
  • З watchOS 5 можна буде відповідати на повідомлення, не відкриваючи відповідну програму. Це полегшить виконання швидких завдань, таких як перевірка авіарейсу.
  • Одна з найбільш зручних функцій iOS 12 – це угруповання повідомлень, ця ж функція буде доступна на Apple Watch.
  • Apple також додасть WebKit в watchOS 5, в результаті з’явиться можливість переглядати веб-сайти прямо на годиннику.
  • З оновленням ОС на смарт-годинах можна буде налаштовувати режим «Не турбувати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.