Microsoft анонсувала наступне велике оновлення Windows 10

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Microsoft представила нове велике оновлення для Windows 10. Компанія-розробник в рамках проведення виставки IFA-2018, яка сьогодні проходить в Берліні, розповіла в подробицях про нове велике оновлення своєї операційної системи.

Реклама

Пакет буде доступний в жовтні і отримав титул Windows 10 із зазначенням October 2018 Update. При цьому раніше оновлення називалося кодовим позначенням Redstone 5. Відзначимо, що після появи Windows 10 компанія припинила додавати нові цифри до назв своїх ОС і заявила, що «десятка» буде «останньою Windows». В результаті розробники стали випускати нові версії «операційки» 2 рази за рік.

Новинка стане використовувати ряд нововведень, подібних хмарного буферу обміну, що забезпечує синхронізацію між пристроями, темне оформлення для програми «Провідник», нову версія «Ножиць», деякі поліпшення в складі браузера Edge. Підкреслюється, що розробка Windows 10 буде включено в фінальну стадію до кінця вересня. Оновлення буде доступно в перших числах початку жовтня з метою учасників програми Windows Insider, а після цього і звичайних користувачів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоactualnews.org

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ