Користувачів Windows 10 чекають колосальні зміни в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Американська корпорація Microsoft ось уже як багато років займається доопрацюванням операційної системи Windows 10. Раніше вона також активно просувала її, нав’язуючи всім користувачам. Лічені години назад в ході виставки IFA 2018 у Берліні, яка проходить в ці дні, представництво компанії оголосило про те, що користувачів десятої «вінди» чекають колосальні зміни в жовтні нинішнього року, а питання, як вони абсолютно всіх.

Зокрема, в рамках спеціального заходу для журналістів Microsoft оголосила про прийдешній випуск великого оновлення для операційної системи Windows 10, яке поки що відомо під назвою Redstone 5. Коли даний апдейт стане доступний для завантаження і установки, називатися він буде October 2018 Update, тобто ні на що більше цікаве фантазії у маркетологів компанії просто не вистачило.

Операційна система Windows 10 версії October 2018 Update отримає безліч різних нововведень, які сильно змінять досвід роботи з комп’ютером. Так, наприклад, компанія Microsoft запровадить «хмарний» буфер обміну з історією, завдяки чому працювати з даними стане значно зручніше, швидше і простіше. У більшості стандартних програм, в тому числі «Провіднику», з’явиться темна тема оформлення. Оновлений інструмент під назвою «Ножиці», а веб-браузер Edge обзаведеться новими можливостями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завантажити та встановити нове велике оновлення для Windows 10, яке стане п’ятим за рахунком з моменту виходу «віндовс», стане можливо в жовтні нинішнього року, тобто через 1 – 2 місяці. В першу чергу доступ до новітнього програмного забезпечення отримають користувачі в рамках програми Windows Insider, тоді як потім встановити її зможуть і прості власники комп’ютерів, ноутбуків і планшетів. Повний список нововведень компанія Microsoft обіцяє розкрити пізніше, тому як завершити розробку нового апдейта вона планує лише до кінця вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.